- Tid
- 19:00 - 21:00
- Pris
- Billet inkl. smagsprøver: 30 DKK
- Bibliotek
- Bibliografen Bagsværd
- Adresse
-
Bagsværd Hovedgade 116
2880 Bagsværd
Danmark
Leder af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge og brygmester Erik Lund ved Carlsberg Laboratorium fortæller om, hvordan der ligger en masse videnskab til grund for det gode øl. Dyk med ned i forskningen og udviklingen af de ingredienser, der bruges til ølproduktionen, og hør om forædling af byg og humle samt hvordan man dyrker dem bæredygtigt. Du går også hjem med en ny indsigt i den nyeste banebrydende teknologi inden for klimatolerante fødevarer.
Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper. Du smager dem én efter én efterhånden som de gennemgås i foredraget.
Foredraget er en del af foredragsserien Offentlige Foredrag i Naturvidenskab, hvor nogle af landets førende forskere præsenterer nye opdagelser inden for naturvidenskaben til livestreamede foredrag fra Aarhus Universitet.
BEMÆRK: Billetter til dette foredrag koster 30 kr. og inkluderer smagsprøver på dejlig øl.